25 Mayıs 2018
YUSUFELİ BELEDİYE MECLİSİ OLAĞANÜSTÜ TOPLANDI

19 Ocak 2018 281

Yusufeli Belediye Meclisi, olağanüstü meclis toplantısını Belediye Başkanı Eyüp Aytekin'in başkanlığında yaptı.

Belediye toplantı salonunda 18 Ocak Perşembe günü saat:16.00’da ocak ayı olağanüstü meclis toplantısı yapıldı. Toplantıda gündem tetkikinin ardından Artvin Valiliği 11.01.2018 tarihli yazısı gereği, 636 sayılı KHK kapsamında şirket kurulması görüşüldü. Toplantı da kamu kurum ve kuruluşlarından personel çalıştırılmasına dayalı hizmet alımı sözleşmeleri kapsamında çalıştırılmakta olan işçilerin sürekli işçi kadrolarına veya mahalli idare şirketlerinde işçi statüsüne geçirilmesine ilişkin 375 sayılı kanun hükmünde kararnamenin geçici 24. Maddesinin uygulanmasın dair usul ve esaslar gereğince şirket kurulmasına karar verildi. Bu kararla Yusufeli Belediyesi şirketi kurulacak ve taşeron üzerinden çalışan 25 personel Yusufeli Belediyesi şirketinin çalışanı olacak.

Yusufeli Belediyesi meclis kararları onaylandıktan sonra, Yusufeli Belediye resmi web sitesi olan www.yusufeli.bel.tr adresindeki kurumsal menüsü altında yayınlanıyor.