20 Nisan 2018
YUSUFELİ BELEDİYE MECLİSİ OCAK AYI TOPLANTISINI YAPTI

05 Ocak 2018 220

Yusufeli Belediyesi ocak ayı olağan meclis toplantısı belediye Başkanı Eyüp Aytekin'in başkanlığında yapıldı.

Belediye toplantı salonunda yapılan meclis toplantısında gündeminin tetkikinin ardından aralık ayı meclis karar özetleri okundu. Her yıl ocak ayında seçimi yapılan Denetim Komisyonu oluşturulmasına geçildi. Denetim Komisyonuna yapılan oylama sonucunda Osman ÜNAL, Ahmet Kaplan ve Mustafa AKSU üye olarak seçildi. Seçilen komisyon üyeleri 45 gün içerisinde denetimle ilgili çalışmalarını hazırlayıp Yusufeli Belediye Meclisi’ne sunacaklar.

Yusufeli Belediyesi meclis kararları onaylandıktan sonra, Yusufeli Belediye resmi web sitesi olan www.yusufeli.bel.tr adresindeki kurumsal menüsü altında yayınlanıyor.