21 Ocak 2019
YUSUFELİ BELEDİYE MECLİSİ 2018'NİN SON MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

17 Aralık 2018 120

Yusufeli Belediyesi Aralık ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Eyüp Aytekin başkanlığında toplandı.

Aralık ayı olağan meclis gündeminin tetkikinin ardından kasım ayı meclis karar özetleri okundu. Gündemin diğer maddeleri olan Taksiciler Durağı tahsisinin görüşülerek, Merkez Mahalle İnönü Caddesi üzerindeki 14/ C nolu işyerinin taksi durağı olarak tahsis edilmesine mevcudun oy birliği ile karar verildi.

2019  Yılı; belediyece yaptırılan işler için iş bitirme belgesi talep edenlerden alınacak ücretler, ruhsatı için alınacak harçlar, Yapı kullanma ruhsatı için alınacak harçlar,yeniden yerleşim yerinde TOKİ tarafından yapılan yapıların yapı ruhsatı için alınacak ücretler, özel imar durumu çıkarılmasında alınacak ücret,su ve kanalizasyon tamir ücreti, belediyeye ait iş makinelerinin çalışma ve nakliye ücretleri,et kesim, muayene ve denetim ücreti tarifesi,itfaiye memurluğu ücret tarifesi,cenaze hizmetleri tarifesi, 2019 yılı ilan ve reklam vergisi, 2019 yılı için eğlence vergisi, işgal harcı,tatil günlerinde çalışma harcı,2019 yılı için işyeri açma izin harcı,2019 yılı için mesul müdürlük ücreti,Yusufeli Belediyesi S plaka harç ücretleri, ticari taksiler için her yıl alınan durak harcı, durak yerleri harç parasının ve Yusufeli terminali ücret tarifesi,D4 Yetki belgesi ücreti, dolmuş ücret, 2019 Yılı T plaka taksi devir temlik ücreti,2019 yılı su tarifeleri, memur itfaiye ve zabıta personeline 2019 yılında verilmesi gereken maktu ücreti,  devlet memurları yiyecek yardımı yönetmeliği gereği 2019 yılında devlet memurlarına verilecek yemek yardımı, belediyeye ait işyerlerinin 2019 yılı kıra artışının yapılabilmesi için karar verilmesi veya encümene yetki verilmesi, belediyeye ait sosyal konutların 2019 yılı kira artışının yapılabilmesi için karar verilmesi veya encümene yetki verilmesi,2019 yılı ilan tarifesi,sözleşmeli personelin çalıştırılmasının (avukat) görüşülmesi, belediye kültür evinin yiyecek, içecek ve diğer tarifeleri, yüzme havuzu tesisleri ve tenis kortunun ücret tarifeleri, belediye yayını kitapların ücretleri, sağlıklı yaşam merkezi ve tenis kortu tesislerinin ücret tarifeleri belirlendi.

Yusufeli Belediyesi meclis kararları onaylandıktan sonra ilan panosuna asıldığı gibi, Yusufeli Belediye resmi web sitesi olan www.yusufeli.bel.tr adresindeki kurumsal menüsü altında yayınlanıyor.