15 Haziran 2021
YUSUFELİ ANI, HATIRA VE ŞİİR YARIŞMASI

02 Haziran 2021 107

YUSUFELİ’NE GÖNÜL VEREN HERKESE;

Yusufelimiz çok yakın bir zamanda Baraj nedeniyle sular altında kalacak. Yusufeli Belediyesi olarak ilçemiz su altında kalırken geçmişe dair hatıralarımızın unutulmaması ve geleceğe taşınması için “Yusufeli Hatıraları” konulu bir hatıra ve Yusufeli temalı şiir yarışması düzenliyoruz.

Yarışmaya; kendini Yusufelili hisseden, Yusufelinde yaşamış, Yusufeline bir şekilde yolu düşmüş, ömrünü Yusufeline adamış ve Yusufeline dair söylenecek bir sözü olan herkesin katılımını bekliyoruz.

Yarışmaya katılacak olan tüm eserler kayıt altına alınarak daha sonra kitaplaştırılarak kalıcılığı sağlanacak.

Tüm hemşerilerimizi yarışmaya katılmaya davet ediyoruz. Yusufeli Kültürünü geleceğe hep birlikte el el taşıyacağız.