26 Mayıs 2019
YENİ YUSUFELİ’Nİ BİRLİKTE KURMA GAYRETLERİMİZ DEVAM EDİYOR

10 Mart 2019 99

Yeni yerleşim yeri gezileri devam ediyor..

Her pazar günü olduğu gibi bu pazar da; Yusufeli Belediyesi tarafından, vatandaşlarımız için, yeni yerleşim yeri gezi programı düzenlendi. Geziye Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp AYTEKİN, ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yeni Yerleşim yerindeki 2. Bölge ve Çatalkayalar’ın hemen altında oluşturulan dolgu alanlarıyla başlayan gezi; İlçe merkezi olacak 1. Bölgenin görülmesiyle devam etti. Son olarak konutların yapımına devam edildiği, 3. Bölgenin gezilmesi ve 3+1 ile 4+1 konutların da vatandaşlara gösterilmesiyle, yeni yerleşim yeri gezi programı sona erdi.

Başkan  AYTEKİN; gezi boyunca konuklara gezilen bölgeler, çalışmalar ve yapılacak projelerle ilgili detaylı bilgiler verdi.

Yeni yerleşim gezileri, pazar günleri olacak şekilde planlanarak önümüzdeki süreçte de, devam edecek..