25 Ağustos 2019
YENİ YUSUFELİ’Nİ BİRLİKTE KURMA GAYRETLERİMİZ DEVAM EDİYOR

10 Şubat 2019 214

Yusufeli Belediyesi tarafından, merkezdeki bütün Yusufeli halkı için, yeni yerleşim yeri gezi programı düzenlendi. Geziye Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp AYTEKİN ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yeni Yerleşim yerindeki 2. Bölge ve Çatalkayalar’ın hemen altında oluşturulan dolgu alanıyla başlayan gezi; İlçe merkezi olacak 1. Bölgenin görülmesiyle devam etti. Son olarak hali hazırda konutların yapımına devam edildiği, 3. Bölgenin de gezilmesi ve 3+1 dairelerden birisinin vatandaşlara gösterilmesiyle, yeni yerleşim yeri gezi programı son buldu.

Başkan  AYTEKİN;  gezi boyunca  konuklara gezilen bölgeler, çalışmalar ve yapılacaklarla ilgili detaylı bilgiler verdi.

Gezi programı, önümüzdeki süreçte de planlanarak, her pazar günü devam ettirilecek.