22 Nisan 2019
YENİ YUSUFELİ’Nİ BİRLİKTE KURMA GAYRETLERİMİZ DEVAM EDİYOR

03 Şubat 2019 127

Yusufeli Belediyesi tarafından, Eski çarşı esnafı ve sakinleri için, yeni yerleşim yeri gezi programı düzenlendi. Geziye Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp AYTEKİN, Ak Parti İlçe Başkanı Abdülbaki KAYACAN, Eski Çarşı esnafı ve sakinlerinden vatandaşlar katıldı.

Yeni Yerleşim yerindeki 2. Bölge ve Çatalkayalar’ın hemen altında oluşturulan dolgu alanıyla başlayan gezi programı; İlçe merkezi olacak 1. Bölge ve hali hazırda konutların yapımına devam edildiği, 3. Bölgenin gezilmesiyle devam etti. Yeni yerleşim yeri gezisi dönüşünde, Yusufeli Belediyesinin Yeni Yerleşim alanında dikime hazır olması için şimdiden çalışmalarını yürüttüğü fidanlık bahçesinin de ziyaret edilmesiyle gezi son buldu.

Başkan  AYTEKİN;  gezi boyunca  konuklara gezilen bölgeler, çalışmalar ve yapılacaklarla ilgili detaylı bilgiler verdi.

Gezi programı, önümüzdeki süreçte, belirli vakitlerde planlanarak devam ettirilecek.