23 Şubat 2019
YENİ YUSUFELİ’Nİ BİRLİKTE KURMA GAYRETLERİ DEVAM EDİYOR

25 Ocak 2019 235

Yusufeli Belediyesi, Yusufeli Ak Parti Kadın Kolları ve Yusufeli Belediyesi Kadın Meclisi Çalışma Grubu’na yeni yerleşim yeri gezi programı düzenlendi. Geziye Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp AYTEKİN, Ak Parti İlçe Başkanı Abdülbaki KAYACAN, Yusufeli Belediyesi Yusufeli Ak Parti Kadın Kolları ve Yusufeli Belediyesi Kadın meclisi Çalışma Grubu katıldı. Gezi programı, yeni yerleşim yeri 2. Bölge ve Çatalkayalar’ın hemen altında oluşturulan dolgu alanıyla başladı. Sonrasında İlçe merkezi olacak 1. Bölge ve son olarakta konutların yapılmakta olduğu, 3. bölge gezildi.

Başkan  AYTEKİN, gezi boyunca  konuklara gezilen bölgeler, çalışmalar ve yapılacaklarla ilgili bilgi verdi. Gezi programı belirli peryotlarda planlanarak devam edecek.