15 Temmuz 2018
‘YENİ YUSUFELİ’Nİ BİRLİKTE İNŞA EDİYORUZ’

29 Aralık 2017 374

Yusufeli Belediyesi yeni yerleşim yerindeki çalışmaları canlı olarak yayınlıyor.

Yusufeli Belediyesi, yeni Yusufeli yerleşim yerini canlı olarak izlemek için Karadağ yoluna güneş enerjisiyle çalışan kamera kurdu. İlçe halkının yeni yerleşim yerindeki çalışmaları canlı olarak takip etmeleri için kamere sistemi kurdukların ifade eden Başkan AYTEKİN, “Belediye olarak yeni ilçe kurulma sürecinin başından beri takipçisi ve içinde olduk. Yeni ilçenin kurulacağı alanın hemşerilerimiz tarafından merak edildiğini ve buraya yönelik kafalarda birçok sorunun olduğunu biliyoruz. Bu anlamda daha önceden mahalle mahalle olarak yeni ilçe yerine geziler düzenleyerek halkımızın kafasındaki endişeleri bir nebze olsun gidermeye çalıştık. Ancak yeni ilçe yerindeki inşaatlar ve inşaat sahasına girmenin tehlikeli ve işleyişi yavaşlatıcı etkisi nedeniyle devam eden süreçte yeni ilçe yerinde yürütülen çalışmaların bilinmesi amacıyla belediye olarak vatandaşlarımıza yeni bir hizmet sunuyoruz. Bu hizmet, Karadağ yoluna koyulan, internet bağlantısı belediye web sitesi üzerinden alarak günün belirli saatlerinde canlı yayın yapan kamerayla halkımıza izleteceğiz. İlçe merkezi Muhtarlık binası üzerinde konan televizyonla yayınladığımız yeni ilçe yeri canlı bağlantısıyla ilçemizin gün gün takip etmesini amaçlıyoruz.” dedi.

Yusufeli belediyesi yeni ilçeyle ilgili süreçleri takip ederek doğru ve güvenilir bilgileri vatandaşlarımızla paylaşmaya devam edecek.