21 Ekim 2018
YENİ YERLEŞİMİN İMAR PLANI DEĞERLENDİRİLDİ

05 Ekim 2018 213

Yusufeli yeni yerleşim yeri imar planında çıkan ek alanların değerlendirilmesi yapıldı.

Yüksel Proje’den mimar Özgür MACİT ve Şehir Plancısı Yalçın DEMİRTAŞ ve Yeni Yerleşim Şube Müdürü Okan Şahin CEZLAN’ın önce Yusufeli Belediyesi’ni ziyaret ederek imar planı ile ilgili Başkan Eyüp AYTEKİN’in değerlendirmesini aldılar. Daha sonra Fen İşleri Müdürü İbrahim ÖZDEMİR’in de dahil olduğu ekip yeni yerleşim yeri Şube Müdürlüğü’nde çalışmalar yapıp alan incelemelerinde bulundular.

Ortaya çıkan alanlarda inceleme ve değerlendirmelerde bulunan heyet daha sonra 1. Bölgede temel kazıları ve 3. Bölgede yapılan konutlarda incelemelerde bulundular. Konuyla ilgili değerlendirme yapan Başkan AYTEKİN, “Gelinen nokta çok önemli ve güzel şeyler yaptık.. Herkesin güzel katkıları oldu, arkadaşların çalışmaları için teşekkür ediyorum. bugün açısından da ticaret alanları, kamu yapılarının genel dağılımı, konut alanları, yapılan konutların durumlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunduk.” dedi.

Ankara’da gelen heyet yaptığı incelemeler ve değerlendirmeler sonrası ilçeden ayrıldı.