19 Ağustos 2022

20 Temmuz 2022 864

Vekalet Yoluyla Borçlandırma İşlemlerini Yapma

20.07.2022

İlçemizde konut için hak sahibi olup uzakta olan ve gelemeyen vatandaşlarımızın vekalet yoluyla borçlandırma, becayiş işlemlerini yapabilmeleri için vekalet verirken aşağıdaki metnin vekalet örneğinde yazılı olması gerekmektedir.

Artvin İli Yusufeli İlçesinde 5543 sayılı İskan Kanunu kapsamında tarafıma verilen konutu, iş yerini veya arsayı teslim almaya, eksiklikler ile ilgili tutanak tutmaya, konut, iş yeri ve arsa bedeli için borçlandırma sözleşmelerini imzalamaya, temlik belgelerini imzalamaya, tüm resmi kurumlarda işlemler için belge talep etmeye, konut ile ilgili resmi kurumlara başvuru yapmaya, kura sonrasında, konut, iş yeri ve arsalarını karşılıklı olarak değiştirmek için dilekçe ile müracaat etmeye, itiraz etmeye ……………………………………………… yetkilidir.