26 Mayıs 2019
TÜGVA KADIN AİLE KOORDİNATÖRLÜĞÜ BAŞKAN AYTEKİ’NLE KAHVALTI DA BİR ARAYA GELDİ

05 Mart 2019 168

Yusufeli  Tügva  Kadın Aile Koordinatörlüğü, Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp AYTEKİN'le  kahvaltı programında bir araya geldi.

Yusufeli  TÜGVA  Kadın Aile Koordinatörlüğü’nün  düzenlediği kahvaltı organizasyonun, bu hafta ki konuğu Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp AYTEKİN’di . Yaklaşık 1 yıldır faaliyette olan ve yaptığı bir çok organizasyon ve çalışmalarla gençlerin sosyal ve kültürel birikimlerine katkı sağlayan Yusufeli Türkiye Gençlik  Vakfı  bu hafta Kadın Aile Koordinatörlüğünün  öncülüğünde  bayan öğrencileri ağırladı. Yapılan programa Yusufeli TÜGVA yönetim kurulundan  TÜGVA Başkanı Taner ATICI, Kadın Aile Koordinatörü Yaşar Gül ASLAN ,Eğitim Koordinatörü İsmail hakkı TEKİN ,Çalışan Gençlik Koordinatörü Ramazan Çakal ve Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp AYTEKİN katıldı .

Tügva Kadın Aile Koordinatörlüğü’nün düzenlediği programla ilgili konuşan Başkan AYTEKİN; “Yusufeli TÜGVA ‘nın kısa sürede bir gelişim kat ettiğini ve gençlerin,  sosyal, kültürel ve eğitim alanındaki birikimlerine çok ciddi katkılarının olduğunu görmekten ziyadesiyle memnunum. Bu tür çalışmaların, yarınlarımızın mihenk taşı olan gençlerimize, çok önemli katkılar sağlayacağına inancım tam. Bundan sonra ki süreçte de ilçemizde ki gençlere yönelik yapılan çalışmaları dün olduğu gibi yarında desteklemeye devam edeceğiz. “ dedi .

Toplantıda  yönetim kurulu üyeleri konuşmalarında vakfın yaptığı faaliyetler,  gençlere verilen önem ve hedeflerinden  bahsetti. Daha sonra gençlerin fikirleri alınarak bundan sonraki süreçte gençlere yönelik ne tür çalışmalar yapılması gerektiğiyle alakalı istişarelerde bulunuldu. Program ise Belediye Başkanı Eyüp AYTEKİN’in konuşmasıyla sona erdi.