20 Eylül 2019
TÜGVA ÇALIŞAN GENÇLİK KOORDİNATÖRLÜĞÜ, BAŞKAN AYTEKİN'LE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

12 Mart 2019 182

Yusufeli  Tügva  Çalışan Gençlik Koordinatörlüğü, Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp AYTEKİN'le  kahvaltı programında bir araya geldi.

Yusufeli  TÜGVA  Çalışan Gençlik Koordinatörlüğü’nün  düzenlediği kahvaltı organizasyonunda , bu hafta  Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp AYTEKİN  gençlerle bir araya geldi. Yaklaşık 1 yıldır faaliyette olan ve yaptığı bir çok organizasyon ve çalışmalarla gençlerin sosyal ve kültürel birikimlerine katkı sağlayan Yusufeli Türkiye Gençlik  Vakfı  bu hafta Çalışan Gençlik  Koordinatörlüğünün  öncülüğünde  erkek öğrencileri ağırladı. Yapılan programa Yusufeli TÜGVA yönetim kurulundan  TÜGVA Başkanı Taner ATICI ,Eğitim Koordinatörü İsmail hakkı TEKİN ,Çalışan Gençlik Koordinatörü Ramazan Çakal ve Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp AYTEKİN katıldı .

Tügva Çalışan Gençlik Koordinatörlüğü’nün düzenlediği programla ilgili konuşan Başkan AYTEKİN; “Yusufeli TÜGVA‘nın kısa sürede bir gelişim kat ettiğini ve gençlerin,  sosyal, kültürel ve eğitim alanındaki birikimlerine çok ciddi katkılarının olduğunu görmekten ziyadesiyle memnunum. Bu tür çalışmaların, yarınlarımızın mihenk taşı olan gençlerimize, çok önemli katkılar sağlayacağına inancım tam. Bundan sonra ki süreçte de ilçemizde ki gençlere yönelik yapılan çalışmaları dün olduğu gibi yarında desteklemeye devam edeceğiz.“ dedi .

Toplantıda  yönetim kurulu üyeleri konuşmalarında vakfın yaptığı faaliyetler,  gençlere verilen önem ve hedeflerinden  bahsetti. Daha sonra gençlerin fikirleri alınarak bundan sonraki süreçte gençlere yönelik ne tür çalışmalar yapılması gerektiğiyle alakalı istişarelerde bulunuldu. Program ise Belediye Başkanı Eyüp AYTEKİN’in konuşmasıyla sona erdi.