18 Aralık 2018
TG PLUS  ÇOCUK  TİYATRO GRUBU YUSUFELİ'NDE GÖSTERİSİNİ SUNDU

TG PLUS ÇOCUK TİYATRO GRUBU YUSUFELİ'NDE GÖSTERİSİNİ SUNDU

30 Kasım 2018 142

İlk okul öğrencileri için Yusufeli Belediyesi tarafından organize edilen   TG PLUS  Tiyatro Grubunun sunduğu Ali Babanın Çiftliği  adlı tiyatro oyunu Halit Paşa İlk Öğretim Okulunda öğrencilerle buluştu.

20 Kasım Çarşamba günü Halitpaşa İlköğretim Okulunda sergilenen Ali Babanın Çiftliği adlı oyun tek perdeden oluşurken, öğleden önce ve sonra olmak üzere iki kere sergilenerek merkez okullardaki bütün öğrencilerimize izleme imkânı sağlanmış oldu.  Öğrenciler tarafından yoğun ilgi görürken  oyunda doğruluk, adalet, iyilik, gibi değerlerin işlenmesi ve öğrencilere aktarılması da gözden kaçmayarak oyunu izleyen öğretmenlerimiz tarafından da tam not aldı. Türkiye turnesine çıkan ve bir çok ilde Ali Babanın Çiftliği  adlı oyunu sergileyen  TG PLUS Çocuk  Tiyatro Gurubu   Yusufeli’nde ki öğrencilerle, aralarında çok güzel bir sinerji oluştuğunu ve öğrencilerin ilgi ve alakalarından memnun kaldıklarını dile getirirken  bu organizasyonu düzenleyen ve bizlere bu imkanı sağlayan başta  Yusufeli Belediye Başkanı  Eyup AYTEKİN   olmak üzere Yusufeli Belediyesine de teşekkür ettiklerini dile getirdi.

Belediye Başkanı EYUP AYTEKİN ise oyunla alakalı yaptığı değerlendirmede, “Bir eğitimci olarak içinde kendi değerlerimizi ve kültürümüzü barındıran aynı zamanda bir yönüyle de eğitici olan bu tarz tiyatro gruplarını ve oyunları öğrencilerin gelişimleri açısından oldukça önemsiyorum. Öğrencilerimizin sosyalleşmesi ve eğitim hayatlarına olumlu katkı sunması adına bu tarz etkinliklerin artarak devam etmesi gerektiğini düşünüyorum.  Ben bu etkinliklere öğrencilerimizin katılmasında katkı sağlayan okul müdürlerimize ve öğretmenlerimize aynı zamanda ilçemizde yarattığı sinerjiden dolayı TG PLUS Tiyatro Gurubumuza da teşekkür ediyorum. “ dedi .