26 Eylül 2018
SPORCULARIMIZ ŞAMPİYONA İÇİN VAN ÇATAK ÇAYI’NDA

13 Eylül 2018 85

Yusufeli Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları R4 Rafting Türkiye Şampiyonası 3. Ayak yarışları için Van’da.

Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonunun 2018 Faaliyet programında yer alan R4 Rafting Türkiye Şampiyonası 3. Ayak yarışları Van’ın Çatak Çayı’nda yapılacak. 12-16 Eylül 2018 tarihlerinde yapılacak olan yarışlara Yusufeli Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları: Enes Bedir AYTEKİN, Mustafa COŞKUN, Mustafa Can HODLİOĞLU, Gürkan YASAK, Barış ÖZÇELİK, Rıdvan KÜÇÜKALKAN ve Gökhan EREN katıldı. U23 Kategorisinde yarışacak sporcular şampiyona öncesi Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp AYTEKİN’i makamında ziyaret etti. Ziyarette sporculara başarılar dileyen Başkan AYTEKİN, “Sizler sporunuzla memleketimizin geleceği, davranışlarınızla bizim aynamız olacaksınız. Katıldığımız her şampiyona da ilerlediğimiz yolu güçlü kılacaktır.” dedi.

Kafile başkanı ve antrenör olarak Yusufeli Belediyesi spor sorumlusu Mehmet TÜYLÜ sporculara eşlik ediyor.