26 Mayıs 2019
SPORCULARIMIZ ŞAMPİYONA İÇİN RİZE YOLCUSU

07 Mart 2019 136

Yusufeli Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları, Kano Slalom Türkiye Kupası Yarışları için Rize/Ardeşen yolcusu.

Türkiye Kano Slalom Federasyonunun 2019 faaliyet programında yer alan Şehit Emniyet Müdürü Altuğ Verdi Akarsu Kano Slalom Kupası yarışları 09/10 Mart 2019 tarihlerinde Rize/Ardeşen Kano Parkurunda yapılacak.

Yusufeli Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularının K1 ve C1 kategorilerinde katılacağı yarışlarda kano erkek alt takımında; İlhan Demirtaş, Ali Kemal Aydın, Emirhan Genç, Kubilay Yılmaz, Mehmet İspirli, Melihcan Akduman, Emircan Tarık Yılmazlar, İsmail Taşçı, Abdullah Enes Akgül ve Şevket Kaya. Kano Alt kız takımında; Hilal Özçelik, Abide Çoban, Aleyna Çakal, Duygu Atıcı, Elanur Toprakçı, Şevket Kaya, Elif Aslan, Fadime Kuru ve İleyda Asena Kuru yer alıyor.

Sporcuları şampiyonaya uğurlayan Başkan AYTEKİN, “ Sizleri her şampiyonaya yolcu ederken hep hatırlatıyorum; göstereceğiniz performans kadar davranışlarınızla da bizleri, memleketimizi temsil ettiğinizi unutmayın. Sizlere güveniyor, başarılar diliyorum.” dedi.

Kafile başkanı ve antrenör olarak Yusufeli Belediyesi spor sorumlusu Mehmet TÜYLÜ ve Büşra ERTEK sporculara eşlik ediyor.