25 Eylül 2020
SANAYİ BÖLGESİNE KİLİT PARKE TAŞI ÇALIŞMASI

11 Ağustos 2020 135

Yusufeli Belediyesi, Sanayi Bölgesi ilçe giriş noktasında kilit parke taşı çalışması yaptı.

Yusufeli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Sanayi Bölgesinde bulunan şehir giriş noktasında oluşan bozuklukların giderilmesi için kilit parke taşı çalışması yapıldı. Çalışmalar mevcut parkelerin kaldırılması, zeminin düzeltilmesi ve yeni parke döşeme işlemleri yapılarak sonlandırıldı. Taşınacak olmamıza rağmen mevcut ilçede ki eksiklerin de göz ardı edilmediğini dile getiren Başkan Aytekin,’’ İlçemizin giriş noktalarından olan sanayi bölgesinde oluşan çökmelerin ve bozuklukların giderilmesi için önceki hafta ekiplerimiz tarafından çalışma başlatıldı. Çalışmalar sonucunda dün itibariyle yolumuz yeniden inşa edilerek ulaşıma açıldı. Çalışmalar süresince vatandaşlarımıza vermiş olduğumuz rahatsızlıktan dolayı özür diliyoruz. Hem mevcut ilçemiz de hem de yeni yerleşim alanlarında çalışmalarımız devam ediyor.’’ dedi.

Yusufeli Belediyesi, taşınma sürecinde ilçe merkezi ve mahallelerinde vatandaşların ihtiyaç duyduğu çalışmalara devam ediyor.