26 Mayıs 2022
“ÖĞRENCİLER İLE İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTUK”

28 Nisan 2022 137

Yusufeli Belediyesi tarafından Yusufeli Çok Programlı Lisesi pansiyonunda konaklayan öğrencilere yönelik bir iftar yemeği düzenlendi.

Yusufeli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü koordinesinde Yusufeli Çok Programlı Anadolu Lisesi pansiyonunda konaklayan öğrenciler için bir iftar yemeği düzenlendi. Pansiyon bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine katılan Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin,” Yusufeli Çok Programlı Anadolu Lisesi pansiyonunda kalan öğrencilerimiz ile iftar yemeğinde bir araya geldik. Ramazan ayının son günlerinde öğrencilerimiz ile birlikte olmak istedik. Bu vesileyle öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyorum.”dedi.

İftar yemeğine; Yusufeli Kaymakamı Hüseyin Kaptan, Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, Yusufeli Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Alp, İdareciler, Öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.