19 Ekim 2017
NEHİR KENARI AYDINLATMA VE KORKULUK ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR

02 Ekim 2017 57

Yusufeli Belediyesi tarafından yapılan aydınlatma çalışmaları Eski Çarşı’daki beton köprüden, Atölyeciler sitesine giden yolla devam ediyor.

İlçe merkezi Eski Çarşı’daki beton köprüden, Atölyeciler sitesine giden yola, yol kenarı dekoratif korkuluk ve nehir kenarı ışıklandırma çalışması yapıldı. Yapılan dekoratif korkuluklar ve nehir kenarı ışıklandırmalarıyla yol güzel görünüme kavuşurken güvenlik açısından oluşan riskte ortadan kalkmış oldu. Yusufeli Belediyesi tarafından daha önceden de Eski Çarşı’daki beton köprüden, Atölyeciler sitesine giden 437 metre uzunluğundaki yola yaklaşık 2000 metrekare kilit parke çalışması yapılmıştı. Bu geçiş yolunun bağlantılarını oluşturan sanayi caddesi üzerinde ikinci beton köprü yapılarak, Kazım Karabekir Mahallesi alt yolu ile ilçe merkezi arasında bağlantı sağlanmış, ilçe içerisindeki trafik akışı da rahatlatılmıştı. Ayrıca Yusufeli Belediyesi Pazar yolu ile Atölyeciler Caddesi arasında bağlantıyı sağlayan çelik köprü, Kananet Mahallesi ve Çakaloğlu Caddesi arasındaki halat köprü dekoratif LED aydınlatma sistemiyle aydınlatıldı.

Yapılan köprü ışıklandırmaları, Barhal Çayı üzerinde Yeni Cami önünden nehrin karşı tarafına ulaşımı sağlayan beton köprü ışıklandırmasıyla devam edecek.