17 Ekim 2018
MERKEZ MAHALLE İFTARININ SON YEMEĞİ VERİLDİ

12 Haziran 2018 143

Yusufeli Belediyesi’nin organizesiyle düzenlenen merkez Mahalle iftarları sonuncusu 10 Haziran Cuma günü Kadir Gecesi’nde verilen iftar yemeğiyle sona erdi.

Yusufeli Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan Ayı Geleneksel İftar Yemeği Günleri’nde Yusufeliler, bin geceden daha hayırlı Kadir Gecesi’nde bir araya geldi.  Merkez camii yanında düzenlenen iftar yemeğine Ak Parti Milletvekili Adayı Erkan BALTA, Yusufeli Kaymakamı Eyüp KAYKAÇ, Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, Ak Parti İlçe Başkanı Abdülbaki Kayacan, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Çakaloğlu, İl Genel Meclis Üyeleri, belediye meclis üyeleri, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. İftar programı sonunda konuşan Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp AYTEKİN, “Yüce Yaradanın insanlığa kurtuluş çağrısı olan Kur'an-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesindeyiz. Bu yıl Yusufeli Belediyesi olarak 8 adet mahalle 5 adet merkez olmak üzere toplamda 13 adet iftar yemeği düzenledik. Bugün burada iftar yemeklerimize sponsor olan Kaçmaz Yemek Hizmetleri, Limak Inşaat A.ş, Nurol – Gülsan, Karaca İnşaat,Güriş Santral Madencilik A.Ş., Enerjisa, Maksem, Osman GÜNDÜZ, Ergün GÖRKEMLİ,Yakup ŞEKER’e ve bu gece ki iftar yemeğimizin sponsoru  Güriş Santral Madencilik A.Ş. Oral Bey’e huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. bugün aramızda olan Ak Parti Milletvekili Adayı Erkan BALTA’ya, Kaymakamımız Eyüp KAYKAÇ’a ve siz değerli vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyor, hepinizin Kadir Gecesi’ni tebrik ediyorum. Güriş Santral Madencilik ilçemiz Tekkale ve Çevreli Köyü çevresindeki alanlarda faaliyet gösteriyor. Yusufeli’nin geleceğinde önemli bir iş imkanı sunan maden işletmesinin, işletme ömrünün 50 yıl olacağını ifade ediyor.” dedi. İftar yemeğinde kandil ve bayram kutlaması yapan Ak Parti Artvin Milletvekili Adayı Erkan BALTA, “Yusufeli’nin içinden geçtiği bu zor süreçte sizlerin destekleriyle vekaletinizi almaya talibim. İnşallah  geleceğin Yusufeli’sini birlikte inşa edeceğiz. Her dönem bizi desteklediniz, bu sefer sizden daha farklı bir destek bekliyorum.” dedi.

Yusufeli Belediyesi’nin Ramazan Ayı Geleneksel İftar Yemeği Günleri’nin son programı 12 Haziran Salı günü Sapanet Mahallesi’nde kurulacak.