21 Kasım 2018
KOCAELİ'NDEN YUSUFELİ'NE GÖNÜL KÖPRÜSÜ

10 Ağustos 2018 151

Artvin Valiliği ve Artvin Belediyesi birlikteliğinde düzenlenen Artvin Yöresel Ürünler Kültür ve Turizm Fuarı günleri kapsamında Kocaeli Artvin Batum Havalisi Federasyonu tarafından organize edilen ve 8 otobüsle Artvin’e gelen yaklaşık 450 kişilik heyetin ilçelere ziyaretleri sürüyor.

Yapılan ziyaretler kapsamında Yusufeli’ne gelen Federasyon Başkanı Mikail KALYONCU ve Yönetim Kurulu üyeleri Fuat ELLİBEŞ, Osman ÖZER, İhsan KESKİN, Vahit KUZU, Muharrem GÖKBAYRAK’tan oluşan yönetim kurulu ile beraberindeki 120 kişilik heyet Yusufeli’ni ziyaret etti. Ziyaretçiler Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp AYTEKİN’i makamında ziyaret etti. Yusufeli’ni çok beğendikleri ifade eden ziyaretçiler ayrıca Yusufeli insanının misafirperver ve sıcak kanlı olduğunu da ifade etti. yapılan ziyaret kapsamında Belediye Başkanı Eyüp AYTEKİN günün anısına ziyaretçilere plaket takdim etti.