13 Aralık 2018
KIŞLA MUHTARLARI DİNLEDİ

13 Mart 2018 270

Ak Parti Artvin Milletvekili İsrafil KIŞLA Yusufeli’nde köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

Her yıl yatırım planlaması öncesi Yusufeli’nde 34 köyün muhtarlarıyla bir araya gelen Artvin milletvekili İsrafil KIŞLA, köylerin sorunlarıyla ilgili tespitler de bulundu. Muhtarlar, köylerin içme ve sulama sularıyla ilgili taleplerini sıralarken elektrik hatlarının bakımsızlığı ve yetersizliği, köylerinde telefon hatlarının çekmemesinden dolayı şikâyetlerini dile getirdiler. Yusufeli Belediyesi Kadın Sanat ve Kültürevi’nde yapılan toplantıya İlçe Kaymakamı Eyüp KAYKAÇ, Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp AYTEKİN, Ak Parti İl Başkanı Erkan BALTA, Ak Parti İlçe Başkanı Abdülbaki KAYACAN ve köyler muhtarları katıldı. Özellik yeni yerleşim sürecine dair birçok sorunun bizi beklediğin ifade eden Vekil KIŞLA, sabırla ve hep birlikte bu sorunları çözmeye devam edeceğiz, hemşerilerimiz bize inanmaya devam etsinler, dedi.

Yusufeli Belediyesi Kadın Sanat Evi Yöresel Kilim Dokuma Atölyesi

Ak Parti Artvin Milletvekili İsrafil KIŞLA ve beraberindeki heyet Yusufeli Belediyesi, Yusufeli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, İŞKUR ve Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi işbirliğiyle yapılan Yusufeli Belediyesi Kadın Sanat Evi Yöresel Kilim Dokuma Atölyesi kursunun açılışına katıldı.

Yusufeli TÜGVA

Heyet açılıştan sonra bu yıl hizmete giren Yusufeli TÜGVA temsilciği binasını ziyaret ederek TÜGVA yönetim kurulu üyeleriyle bir süre sohbet etti. Ziyarette, Ak Parti Artvin Milletvekili İsrafil KIŞLA, gençlik yıllarında görev almış olduğu çalışmalardan örnek vererek çok değerli bir iş yapıyorsunuz, 12 Eylül sonrası oluşan gençlik faaliyeti açığını sizler gidermelisiniz, dedi.

Esnaf Odasına Hayırlı Olsun Ziyareti

Ak Parti Artvin Milletvekili İsrafil KIŞLA ve beraberindeki heyet Yusufeli yeni Esnaf ve Sanatkâr Odası Başkanı Mehmet Bülent ÖZDEMİROĞLU’nu ziyaret etti.

Yapılan ziyarette Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı Mehmet Bülent ÖZDEMİROĞLU, Yusufeli’nin zor bir dönemden geçtiğini, özellikle viyadük yapım sürecinde olabildiğince ertelenmesinin vatandaşların ve esnafın talebi olduğunu söyleyerek 300 imzalı bir dosyayı Vekil KIŞLA’ya takdim etti. Ak Parti Artvin Milletvekili İsrafil KIŞLA vatandaşın lehine olan ama projeyi de zamanında  bitirebilecek ne varsa onları yapmalıyız, dedi.  Bu meseleleri ilgililerle konuşacağını ifade etti.

Ziyaretlerine Belediye Başkanlığı ve Ak Parti İlçe Başkanlığıyla devam eden Ak Parti Artvin Milletvekili İsrafil KIŞLA ve beraberindeki heyet Yusufeli’yle ilgi sorunlar ve çözüm önerileriyle ilgili olarak Yusufeli Kaymakamı, Belediye Başkanı ve Ak Parti İlçe Başkanıyla istişareler de bulunarak ilçeden ayrıldı.

Ak Parti Artvin Milletvekili İsrafil KIŞLA bu ziyaretinde dinleyemediği 30 köy muhtarıyla 3 hafta sonra düzenlenecek toplantı da bir araya gelecek.