19 Ağustos 2022
Kadir Topbaş Memleketinde Hemşehrileriyle Birlikte

23 Ağustos 2017 463

Yoğun çalışma döneminin ardından tatilini memleketinde geçirmek üzere Yusufeli’ne gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş,Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin ve Belediye Meclis Üyeleri ile tatilini geçirdiği Altıparmak köyünde biraraya geldi.

Belediye Başkanı ve beraberindekiler Kadir Topbaş'ın daveti üzerine Altıparmak köyüne giderek burada kendisiyle görüştüler.

Yusufeli’ne bir ay içerisinde üçünce kez gelen Kadir Topbaş ilk ziyaretini kafkasör festivali vesilesiyle yaptı.

Artvin Kafkasör Kültür Turizm ve Sanat Festivali ve Kültür Merkezi açılışı için 28 Haziran Pazar günü Artvin’e gelen Başkan Kadir Topbaş, ildeki temaslarının ardından aynı günün akşamı memleketi Yusufeli’ne geldi.

Altıparmak Köyündeki evinde dinlendikten sonra Salı sabahı ilçe merkezine gelen Topbaş, resmi kurumları ziyaret etti. Yusufeli Belediyesini ziyaretinde Belediye Başkanı ve Belediye Meclis Üyeleri tarafından belediye binası önünde çiçeklerle karşılan Kadir Topbaş, Başkanımız Eyüp Aytekin’i makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşların da hazır bulunduğu görüşmede Kadir Topbaş, Yusufeli Belediye Başkanına İstanbul Büyükşehir Belediyesi armasını taşıyan bir plaket sundu. Görüşme esnasında Belediye Başkanı Eyüp Aytekin tarafından Yusufeli Belediyesinin araç ihtiyaçları başkan Kadir Topbaş’a iletildi ve araçların gönderilmesi konusunda söz alındı. istanbul büyükşehir Belediyesi olarak siyasi ayrım yapmadan tüm belediyelerin yanında olmaya çalıştıklarını ifade eden Topbaş,bu memleketin insanı olarak Yusufeli belediyesinin de ihtiyaç duyduğu konularda yanında olacaklarını söyledi.

Haberin Fotoğrafları