17 Ağustos 2018
İFTAR YEMEKLERİ KAZAHORA MAHALLESİ’YLE DEVAM ETTİ

06 Haziran 2018 97

Yusufeli Belediyesi, Ramazan ayı boyunca mahallelerde kurduğu iftar sofralarında vatandaşlarla buluşuyor.

Geleneksel İftar Yemeği Günleri’nin beşincisi, 4 Haziran Pazartesi günü Kazohora Mahallesi’nde verilen iftar yemeğiyle devam etti. Kazahora Mahallesi’ndeki iftar yemeğine, Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, Ak Parti İlçe Başkanı, Kadın Kolları Başkanı, İl Genel Meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Düzenlenen iftar yemeğine katılan vatandaşlar, her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan ayının manevi hazzını aynı sofrada paylaşmalarına vesile kıldığı için Belediye Başkanı Eyüp AYTEKİN’e teşekkür etti. İftar sonrası mahalle sakinleriyle çay sohbeti yapılarak mahalle ve ilçe meseleleri konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Ramazan ayı geleneksel iftar yemeği günleri 6 Haziran Çarşamba günü Hamzet Mahallesi’yle devam edecek.