06 Ağustos 2020
‘GENÇLERİMİZ İSTEDİ BİZ YAPTIK’

13 Aralık 2019 897

İlçe merkezi Hasanağa Mahallesi’nde u bulunan Yusufeli İlçe Stadına Yusufeli Belediyesi tarafından trübün yapılıyor.

Yusufeli Belediyesi, Yusufelili futbol severlerin talepleri doğrultusunda ilçe stadında oynanan maçlarda seyirciler için trübün yapıyor.  Futbol anlamında ilçede bu yıl yoğun bir ilginin olması hem Yusufelispor’un amatör ligde yer alması hem de Yusufeli Belediyesi Spor’un Masterler liginde yer alması maçlarda yoğun bir ilginin olmasına neden oldu. Kısa zamanda bitmesi planlanan yaklaşık 500 kişilik seyirci kapasitesi olacak tribünün bundan sonraki maçlarda ilçe halkının hizmetinde olacağını ifade eden Başkan AYTEKİN, “Dün olduğu gibi bugünde Yusufeli Belediyesi ve Yusufeli Belediyesi Spor Kulübü olarak sporseverlerin yanındayız. Gençlerimiz talepleri doğrultusunda yaptığımız tribünün ilçemize hayırlı olmasını diliyor, Yusufelispor ve Yusufeli Belediyesi Masterler Takımı’na başarılar diliyorum.” dedi.

Yusufeli Belediyesi, Artvin 1. Amatör ligde mücadele eden Yusufeli Spor’a malzeme desteğinde bulunmuştu.