16 Aralık 2018
GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ GÜNLERİ SONA ERDİ

13 Haziran 2018 177

Yusufeli Belediyesi Geleneksel İftar Yemeği Günleri 12 Haziran Salı günü Sapanet Mahallesi’nde verilen iftar yemeğiyle son erdi.

Yusufeli Belediyesinin 2012 yılında beri geleneksel hale getirdiği ilçe merkezi ve mahallelerinde düzenlediği iftar yemekleri bu yılda devam etti. 18 Mayıs Çarşamba gününden itibaren başlayan İftar yemeği günleri 12 Haziran Salı günü Sapanet Mahallesi’nde verilen iftar yemeğiyle son erdi. Yusufeli’de her gün ayrı mahallelerde belirlenen yerlerde verilen iftar yemeklerinin tamamına katılan Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp AYTEKİN, “On bir ayın sultanı mübarek ramazan ayını geride bıraktık. Ramazan ayı boyunca halkımızla iftar sofralarımızı, ekmeğimizi, iftar sevincimizi paylaştık. Katılımları ve gösterdikleri ilgi nedeniyle kendilerine teşekkür ediyorum. Allah tuttuğumuz oruçlarımızı kabul etsin”  dedi. iftar yemeğine, Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, İl Genel Meclis Üyeleri, belediye meclis üyeleri, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yusufeli Belediyesi Geleneksel İftar Yemeği Günleri’nde bu Ramazan ayında 5 adet merkez, 8 adet mahalle iftarı olmak üzere toplamda 13 adet iftar programı düzenledi.