24 Eylül 2018
GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ GÜNLERİ MERKEZ MAHALLESİYLE DEVAM ETTİ

11 Haziran 2018 156

Yusufeli Belediyesi Geleneksel İftar Yemekleri 8 Haziran Cuma günü Yusufeli Merkez Camii yanında verilen iftar yemeğiyle devam etti.

Yusufeli Belediyesi, 8 Haziran Cuma günü düzenlediği iftar yemeğinde şehit yakınları ile gazilerle bir araya geldi.

Yusufeli Merkez Camii yanında verilen iftar yemeğine Yusufeli Kaymakamı Eyüp KAYKAÇ, Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, Ak Parti İlçe Başkanı Abdülbaki Kayacan, İl Genel Meclis Üyeleri, belediye meclis üyeleri, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından ezanla birlikte oruçların açılıp duaların edildiği İftar yemeğinin sonunda konuşan konuşan Başkan AYTEKİN, " Ramazan ayının manevi huzurunu yaşadığımız bu sofralarda bugün şehit yakınlarımız ve gazilerimizle bir aradayız. Evlatlarını bu vatan için toprağa vermiş teyzelerimiz, ağabeylerimiz, saygıdeğer hemşerilerim hepinize hayırlı iftarlar diliyor, hoş geldiniz diyorum. Bu topraklar, milletimiz şehitlerimize her zaman minnet duyacaktır." dedi. İftar yemeğinin sponsoruluğunu Limak Inşaat A.Ş yaptı.

Yusufeli Belediyesi Geleneksel İftar Yemekleri 10 Haziran Pazar günü Kadir Gecesi Merkez Camii yanında verilecek iftar yemeğiyle devam edecek.