15 Kasım 2018
ERKEKLER YÜZME YARIŞLARI VE TENİS TURNUVASI TAMAMLANDI

02 Eylül 2018 88

Geleneksel Karakucak Güreş etkinlikleri kapsamında 31 Ağustos Perşembe günü Erkekler yüzme yarışları ve Tenis turnuvası yapıldı.

Yusufeli Belediyesi Yüzme Havuzu ve Spor Tesislerinde yapılan Erkekler Yüzme Yarışları 15 Yaş Üstü Büyükler ve 14 Yaş Altı Minikler olmak üzere 2 kategoride yapıldı. Toplamda 24 kişinin katıldığı yarışlarda 14 Yaş Altı Minikler kategorisinde; M. Efe EĞİLMEZ birinci, Osman SEZER ikinci, Erdem BALCI üçüncü, 15 Yaş Üstü Büyükler kategorisinde; Bülent BAYIR birinci, Mustafa AKSU ikinci ve Süleyman ERDEM üçüncü OLDU.

Etkinlikler kapsamında 31 Ağustos Perşembe günü Yusufeli TÜGVA temsilciliği ve Yusufeli Belediye Spor Kulübü’yle birlikte organize edilen Tenis Turnuvası final müsabakası yapıldı.  finalde Ramazan ÇAKAL ve Murat YALÇIN’ın  karşılaştığı müsabaka Murat YALÇIN’ın şampiyonluğuyla sonuçlandı.

Etkinlikler bugün Karakucak Güreş Sahasında Minikler ve Yıldızlar kategoriyle devam edecek.