21 Ekim 2018
ERDEMLER MAHALLESİ KARAYOLUNA BARİYER ÇALIŞMASI YAPILDI

26 Aralık 2017 266

Yusufeli Belediyesi tarafından ilçe merkezine bağlı Erdemler Mahallesi yoluna bariyer yapıldı.

Yusufeli Belediyesi, kış aylarında kar yağışı ve buzlanmadan dolayı meydana gelebilecek tehlikelere karşı bariyer çalışması yaptı. İlçe merkezine bağlı Erdemler Mahallesi yoluna araçlar geçişinde kış aylarında tehlike arz eden keskin virajın önüne 30 m uzunluğunda, 1.30 cm yüksekliğinde beton bariyer yaptı. Yusufeli Belediyesi, Erdemler Mahallesinde daha önce de  camii önünden başlayarak mahalle deresine kadar istinat duvarlarıyla  yol genişletme çalışmaları ile birlikte yol sergisi de yapmış, ancak zaman içinde mahalle yolunda meydana gelen bozulmalar nedeniyle 2500 metrelik Erdemler Mahallesi ulaşım yoluna sıcak asfalt sermişti. Yusufeli Belediyesi, tuvaleti olmayan Erdemler Mahallesi camiine 2 adet tuvalet ve bir gasilhane, muhtarlık odası, muhtarlık odasının üstüne de kamelya yapmıştı.

Yusufeli Belediyesi, yeni dönemde de ilçe merkezi ve mahallelerinin talep ve ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.