19 Kasım 2017
ENSAR AKADEMİ SOHBETLERİNİN BU HAFTAKİ KONUĞU AKADEMİSYEN KDGM MÜSTEŞAR YARDIMCISI MURAT YILMAZ OLDU

10 Kasım 2017 99

Ensar Akademi sohbetlerinin bu haftaki konuğu akademisyen KDGM Müsteşar Yardımcısı Murat Yılmaz oldu.

Aynı zamanda hemşerimiz olan Murat Yılmaz yaptığı sohbette Osmanlı’dan günümüze ülkemizde yaşanan demokrasi mücadelesi ve Türkiye’mizin gündemde bulunan meseleler konusunda katılımcıları bilgilendirdi. Türkiye’deki demokratik sürecin sancılı olduğunu ancak şiddete başvurmayan demokrasiyi içselleştiren bir damarın yerleşik vesayet sistemimize karşı başarılı bir sınav vererek millet egemenliğini gerçekleştirdiğini söyledi. Aynı zamanda Ortadoğu’da yaşanan gelişmelerinde değerlendirildiği konuşmada katılımcıların sorularına cevap verdi.

Gün içerisinde ilçede ziyaretlerde bulunan müsteşar yardımcısı yeni ilçe yerinde de  incelemeler de yaptı.