12 Kasım 2019
BOZULAN YOLLARA ASFALT ÇALIŞMASI YAPILDI

28 Ekim 2019 153

Yusufeli Belediyesi ilçe merkezine bağlı Demirçubuk, Erdemler ve Kazım Karabekir Mahalleleri yollarına asfaltlama çalışması yaptı.

İlçe merkezine bağlı Demirçubuk, Erdemler ve Kazahora Mahalleleri yollarına Yusufeli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından asfalt çalışması yapıldı.

Demirçubuk Mahallesi’nde; Bahçeli Köyü köprüsünden Demirçubuk Mahallesi yoluna, Kazahora Mahallesi’nde; Kazahora Mahallesi mezarlık yolundan yeni yerleşim yoluna ve Erdemler Mahallesi’nde 200 m’lik alana asfalt çalışması yapıldı.

Asfalt çalışmalarında bir silindir, greyder ve kepçe çalıştırıldı

Yürüyüş Yolları Yeniden Düzenlendi

Yusufeli Belediyesi tarafından DOKA Projesi kapsamında yapılan eski terminalden sanayi bölgesine kadar olan yürüyüş yoluna kilit parke çalışması yapıldı. 800 m²  kilit parke çalışması yapılarak genişletilen alan, vatandaşların hizmetine sunuldu.  Düzenleme çalışmasıyla araç parklarından dolayı kullanımı zorlanan yolların rahatlatılması amaçlandı.