24 Ekim 2020
BIÇAKCILAR KÖYÜ CAMİİ MAHALLESİ’NDE YANGIN

06 Ekim 2020 191

Yusufeli Bıçakçılar Köyü, Camii Mahallesi’nde 05 Ekim Pazartesi günü 20.50 saatlerinde yangın çıktı. Çıkan yangında 3 katlı bir ev’de maddi hasar meydana geldi.

Yusufeli Belediyesi İtfaiyesine 05 Ekim saat 20.50’de gelen yangın ihbarını takiben ekipler saat 22.30 sıralarında bir adet itfaiye aracı ve YAKUT aracı ile yangın mahalline ulaştı. Yusufeli Orman İşletme Şefliği ekipleri, Yusufeli Belediyesi Gönüllü İtfaiyecileri ve köylülerin desteğiyle yangın saat 23.45’de kontrol altına alındı. Saat 02.30’a kadar yangın soğutma işlemleri devam etti.

Bıçakçılar Köyü’ne geçmiş olsun dileklerinde bulunan Belediye Başkanı Eyüp Aytekin,’’Dün akşam saatlerinde Bıçakçılar Köyümüz Camii mahallesinde 3 katlı bir evde yangın çıktığı ihbarını aldık. Ekiplerimiz vakit kaybetmeden olay yerine ulaştılar. Orman işletme şefliği ve köylülerinde yardımıyla yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. 3 katlı bir evde maddi hasar meydana geldi. Yangında can kaybı ve yaralanmanın olmaması en büyük tesellimiz. Rabbim bizleri böyle felaketlerden korusun.’’ dedi. Yangının kesin nedeni bilinmemekle birlikte soba bacasından çıktığı öğrenildi.

Yusufeli Belediyesi İtfaiye Amirliği uygulamaya koyduğu ‘’ Gönüllü İtfaiyeciler ‘’ projesi ile yangınlara müdahale ediyor.