21 Ekim 2018
BELEDİYEDEN VATANDAŞLARA AŞURE İKRAMI

28 Eylül 2018 99

Yusufeli Belediyesi, muharrem ayı dolayısıyla belediye binası önünde vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Yusufeli Belediyesi kültür Sosyal İşler Müdürlüğünce organize edilen Aşure ikramı belediye binası önünde Cuma namazı sonrası gerçekleşti. Vatandaşlara aşure ikramında bulunan Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp AYTEKİN, “Yusufeli Belediyesi olarak Muharrem ayı dolayısıyla her yıl gelenek haline getirdiğimiz aşure ikramına bu yılda devam ettik. Muharrem ayı, ilahi bereket ve feyzin bollaştığı bir ay, manevi değerlerimizin etrafında toplanınca da aşuredeki beraberlik gibi bir ahenk oluşuyor. Aşure ikramımıza katılan herkese teşekkür ederiz” dedi.

Aşure ikramına Yusufeli Kaymakamı Eyüp KAYKAÇ, Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp AYTEKİN, Yusufeli Belediye Başkan Yardımcısı Erkin TOKGÖZ ve çok sayıda vatandaş katıldı.

29 Eylül Pazar günü ilçe pazarının kurulduğu alanda aşure ikramı yapılacaktır.