10 Temmuz 2020
BELEDİYEDEN DEMİRÇUBUK -  ARIKLI YOL HATTINA BETON ÇALIŞMASI

BELEDİYEDEN DEMİRÇUBUK - ARIKLI YOL HATTINA BETON ÇALIŞMASI

10 Haziran 2020 149

Yusufeli Belediyesi’nden Demirçubuk -  Arıklı yol hattına silindir ile sıkıştırılmış beton çalışması.

Yusufeli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, zemini bozulan Demirçubuk Arıklı yol hattını onarıp silindir ile sıkıştırılmış beton (SSB)  çalışması yaptı.  Ekipler, Demirçubuk Mahallesi ve Arıklı mahalleleri arasında bulunan yol üzerinde su kanallarından sızan sular sebebiyle zamanla oluşan tahribatı gidermek için 117 m³ silindir ile sıkıştırılmış beton kullanarak 500 m’lik alanı  tekrar ulaşıma açtı.

Hiç kalkmayacak gibi mevcut ilçeye yarın kalkacakmış gibi yeni ilçeye hizmet ettiklerini ifade eden Başkan Aytekin, “Ekiplerimizle Yusufeli Sarıgöl ana yol güzergâhına alternatif olarak da kullanılan yolumuz için gerekli çalışmaların yapılmasını kararlaştırdık ve toplam da 117 m3 silindir ile sıkıştırılmış beton kullanarak yolumuzu ulaşıma açtık. Ekiplerimiz çarşı merkezi ve mahallelerimizde çalışmaya devam ediyor. ”dedi. Beton çalışması gece geç saatlere kadar devam etti.

Yusufeli Belediyesi, Belediye sınırları içerisinde kalan yolların bakım ve onarım çalışmalarını aksatmadan yapıyor.