15 Kasım 2018
BELEDİYE PERSONELİ İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

14 Haziran 2018 214

Yusufeli Belediyesi personeli Ramazan ayı nedeniyle düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Hacıoğlu Lokantası’nda düzenlenen iftar yemeğine Yusufeli Kaymakamı Eyüp KAYKAÇ, Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp AYTEKİN, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye meclis üyeleri, birim amirleri ile belediye personeli ve aileleri katıldı. Belediye Başkanı Eyüp AYTEKİN, yaptığı konuşmada yemeğe iştirak eden tüm personele teşekkür etti. Başkan AYTEKİN “ Yusufeli Belediyesi olarak bu Ramazan ayında da ilçe merkezi ve mahalle iftarlarımızda vatandaşlarımızla bir araya geldik. Bu gece bizlerde kendi çalışma arkadaşlarımızla bir araya gelerek iftarımızı yaptık. Hepinize iftar programımıza katılımızından dolayı ve ilçemize kattığınız değerden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.