12 Aralık 2017
BELEDİYE MECLİSİ 2017’NİN SON MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

06 Aralık 2017 55

BELEDİYE MECLİSİ 2017’NİN SON MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

Yusufeli Belediyesi Aralık ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Eyüp Aytekin başkanlığında toplandı.

Aralık ayı olağan meclis gündeminin tetkikinin ardından bir önceki ayın meclis karar özetleri okundu. Gündemin diğer maddeleri olan Sosyal Denge Tazminatının belirlenmesi, Atölyeciler caddesi üzerinde yapılan yurt binasının KYK Artvin İl Müdürlüğüne tahsisi ve belediyenin 2018 yılı vergi harç ve tarifeleri belirlendi. 20187 yılı vergi ve harç tarifeleri kapsamında; 2018 yılı belediye hizmetleri karşılığı, 2018 Yılında inşaat ve yapı kullanma izin harçları, belediyeye ait iş makinelerinin çalışma ve nakliye ücretleri artışı, İlan, reklam ve işgal harç ve tarifeleri, 2018 yılı için İşyeri Açma İzin ve tatil günlerinde işyeri çalışma harcı, Yusufeli Belediyesi S Plaka harç ücretleri, ticari taksiler için her yıl alınan ruhsat harcı, durak yerleri harç parası, D4 Yetki belgesi ücretleri, Yusufeli Terminali ücret tarifesi, belediye yolcu taşıma ücretleri, 2018 yılı T plaka taksi devir temlik ücreti, memur itfaiye ve zabıta personeline 2018 yılında verilmesi gereken maktu ücreti, devlet memurları yiyecek yardımı yönetmeliği gereği 2018 yılında devlet memurlarına verilecek yemek yardımı, belediyeye ait işyerlerinin 2018 yılı kıra artışı, belediyeye ait Sosyal Konutların 2018 yılı kıra artışının yapılabilmesi, kültür evinin yiyecek içecek fiyatları, Kadın Sanat ve Kültür Evi tarifeleri, yüzme havuzu tesisleri ve tenisleri ve tenis kortunun ücretleri, sözleşmeli avukat çalıştırılması gündem maddeleri görüşüldü.

Yusufeli Belediyesi meclis kararları onaylandıktan sonra ilan panosuna asıldığı gibi, Yusufeli Belediye resmi web sitesi olan www.yusufeli.bel.tr adresindeki kurumsal menüsü altında yayınlanıyor.