25 Haziran 2019
BELEDİYE MECLİS ÜYELERİNE BAŞKAN’DAN HİZMET ONUR BELGESİ

21 Mart 2019 298

Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp AYTEKİN ve Belediye Meclis Üyeleri belediye tarafından organize edilen Hizmet Onur Belgesi Takdimi gecesinde bir araya geldi.

Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp AYTEKİN’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen geceye 5 yıl boyunca görev yapan Belediye Meclis Üyeleri Aydın ŞAHİN, Osman ÜNAL, Yılmaz ÖZDEMİR, Ahmet KAPLAN, Miktat DEMİRKIRAN, Cengiz FURAT, Kibar BOYACI, Mustafa AKSU, İbrahim Yaşar AYDEMİR ve Ak Parti Yeni Meclis Üyesi Adayları (Burhan SAĞLAM, Hikmet KELEŞ, Sinan KAÇMAZ, Murat GENÇ, Derya YİĞİT, Adem KISA, Ramazan ÇAKAL, İsmail Hakkı TEKİN ve Ramazan ÖZDEMİR) katıldı.

Yemekte konuşan Başkan AYTEKİN, “ Değerli arkadaşlar, Hizmet Onur takdim gecemize hepiniz hoş geldiniz. 5 yıl boyunca yaptığımız her iş, aldığımız her karar sizlerin katkısıyla olmuştur. İlçe olarak geçtiğimiz bu zor süreçte hep yanımızda oldunuz ve her daim desteğinizi hissettirdiniz. Ben birlikte görev aldığım bütün meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.  Onları, yeni dönem projelerimiz arasında yer alan Şehir Meclisimizde görmeyi arzuluyoruz. Ayrıca yeni encümen adayı arkadaşlarımızın da ağabeylerinden bu bayrağı devir alırken onların tecrübelerinden yararlanmalarını diliyorum. “ dedi.

Yemeğin ardından meclis üyelerine Yusufeli Belediyesi Başkanlık oluruyla Hizmet Onur Belgesi ve çeşitli hediyeler takdim edildi.