12 Aralık 2017
BAŞKAN EĞİLMEZ’DEN AHİLİK ETKİNLİĞİNE DAVET

02 Ekim 2017 58

Yusufeli’nde Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında Yusufeli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Eğilmez ve beraberindeki kooperatif üyeleri tulum eşliğinde Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin’i makamında ziyaret etti.

Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Eğilmez, 23 Eylül Cumartesi günü saat: 11.00-13.00 arasında Enverpaşa Cad. Asma Köprü Başı’nda düzenlenecek olan  Ahilik Etkinliği’ne  Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin’i davet etti.

Başkan Aytekin, “Ahilik, kardeşlik, birlik, beraberlik gibi değerleri özünde toplayan, ticaret ile ahlâkı buluşturan bir kurumdur. Ahilik Haftası’nın esnaf ve sanatkârlarımız başta olmak üzere bütün vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.