08 Aralık 2021
BAŞKAN AYTEKİN GAZETECİLERLE BİR ARAYA GELDİ

25 Ekim 2021 39

21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü münasebetiyle Belediye Başkanımız Eyüp Aytekin ilçemizde görev yapan yazılı ve görsel basın temsilcileri ile kahvaltı’da bir araya geldi.

İlçe gündemi hakkında gazeteciler ile sohbet eden Başkan Aytekin," Kıymetli Basın mensuplarımıza ilçemiz adına verdikleri emekler için teşekkür ediyorum. Yoğun bir süreçten geçmekte olan ilçemizin pozitif gündemini gazetecilerimizle birlikte takip ediyoruz. Bu vesileyle 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü'nü kutluyor, geçtiğimiz yıl aramızdan ayrılan duayen gazeteci Cevdet Ağduman ağabeyimizi de rahmetle anıyorum. "dedi.

Başkan Aytekin program sonunda katılımcılara “Bir Artvinlinin Gezi Notları” kitabını hediye etti. Toplantı hatıra fotoğrafı ile sona erdi.