08 Aralık 2021
BAŞKAN AYTEKİN CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI ETKİNLİĞİNE KATILDI

25 Ekim 2021 44

Belediye Başkanımız Eyüp Aytekin, Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle “Ahde Vefa” konusuyla Yusufeli İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen programa katıldı.

Ahde Vefa konusu üzerine günün anlam ve önemi ile ilgili konuşma yapan İl Müftüsü Güneş;” Camiler ve Din Görevlileri haftası ile Mevlidi Nebevi etkinlikleri kapsamında bugün Yusufeli Müftülüğümüzün ev sahipliğinde güzel bir programı ifa ettik.”dedi.

Emekli Din Görevlilerine hediyelerin takdim edildiği program sonrasında Belediye Başkanımız Eyüp Aytekin, Artvin İl Müftüsü Güneş’e günün anısına plaket verdi.

Düzenlenen programa Artvin İl Müftüsü Hasan Güneş, Yusufeli İlçe Müftüsü Medet Şahin, Kurum Amirleri ve Din Görevlileri katıldı.