17 Ağustos 2018
ARIKLI MAHALLESİ SAKİNLERİ AYNI SOFRADA BULUŞTU

22 Mayıs 2018 147

Yusufeli Belediyesi’nin geleneksel hala getirdiği iftar yemekleri Arıklı Mahallesi’yle devam etti.

Yusufeli Belediyesi’nin organizesiyle, Ramazan ayında geleneksel hale getirilen iftar yemekleri 21 Haziran Pazartesi günü Arıklı Mahallesi’yle devam etti. Gün içerisinde aralıklarla yağan, iftar saatine kadar devam eden yağmur için belediye çalışanları tarafından çadır açıldı. Yağan sağanak yağışa rağmen vatandaşlar iftar yemeğine büyük ilgi gösterdi. İftar yemeğine Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, Ak Parti İlçe Başkanı Abdülbaki KAYACAN, İl genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, ilçedeki kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

5 Adet merkez ve 8 adet mahalle iftarı olmak üzere toplam 13 adet iftar yemeğinin düzenleneceği iftar yemeği organizasyonu 25 Mayıs Cuma günü Merkez Mahalle iftarıyla devam edecek.