24 Ekim 2020
AK PARTİ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCISI AV. KADİR AYDIN’DAN YUSUFELİ’NE ZİYARET

08 Ekim 2020 158

Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın’dan Yusufeli Belediyesi’ne ziyaret.

Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarette, Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Alkan, İlçe Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Aktaş ve Belediye Meclis Üyesi Hikmet Keleş’in hazır bulundu. Ziyarette, Yusufeli İlçesinin içinden geçtiği süreç ile ilgili Başkan Aytekin bilgilendirmelerde bulundu.

Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın,’’Yusufeli Belediyesi olarak Ak Belediyecilik hizmet yarışında başarılı işlere imza atarak milletimizin gönlünde yer eden sizlere teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum.’’dedi.

Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın’a günün anısına plaket ve hediye takdiminde bulundu.