15 Temmuz 2018
AK PARTİ ARTVİN MİLLETVEKİLİ SAYIN KIŞLA’DAN YUSUFELİ’NE ZİYARET

18 Aralık 2017 364

16 Aralık cumartesi günü Başbakanımız Binalı Yıldırım’ın katılımıyla düzenlenen Artvin 6. Olağan İl Kongresi sonrası yeni İl Başkanı seçilen Erkan Balta’da ilk ziyaretini vekille birlikte kendi ilçesine yaptı. 17 Aralık Pazar günü düzenlenen kahvaltıya Ak Parti İlçe Teşkilatı, Belediye Başkanı Eyüp Aytekin ve Belediye Encümen üyeleri ve il Genel meclis üyelerini katıldı.

Kahvaltıda Vekil Dr. İsrafil Kışla Yusufeli’de yeni seçilen İlçe Teşkilatını Başkanı Abdulbaki Kayacan’ı şahsında tebrik ederek başarılar diledi. Artvin Milletvekili Kışla, “Dün yaptığımız il teşkilat seçimlerimizi ile kongremizi tamamladık. Bundan sonra sıra hepimiz için çok önemli olan 2019 seçimlerine hazırlanmaktır. Yusufeli ilçemiz özelinde bir çok çözmemiz gereken sıkıntının var olduğunu biliyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada bu sorunları takip ederek insanlarımızın lehine çözmeye gayret edeceğiz.” dedi. İlçe Başkanı Kayacan, “Aldığımız sorumluluğun farkındayız. İnşallah hep beraber sorumluluğumuzun gereğini en iyi şekilde yerine getirmek için gayret edeceğiz.” dedi.     Belediye başkanı Eyüp Aytekin yaptığı konuşmada “İlçemizin, kamulaştırma, yeni yerleşim,karayolları ağı, yeni köy yerleşimleri,madem gibi bir çok sorunlarını var. Bize düşen gelecek nesiller için yeni vatan inşa etmektir. Gün; bu sürece katkı verme günüdür. Buraya vereceğimiz katkı kanaatimce siyaseten bizi ya başarılı kılacak ya da başarısız kılacaktır.” Dedi. Artvin 6. Olağan İl Kongresi’nde  üçüncü kez İl Başkanı seçilen Erkan Balta ise “Yusufeli en zor zamanlarda bile siyaseten bizi taşıyan ilçemiz olmuştur. Bundan dolayı Yusufelimiz için ne yapsak azdır.” dedi.

Kahvaltı sonrası ilçe Başkanlığı ziyaret edildi. Parti ziyaretinden sonra Yusufeli Belediyesi Kültürevi’nde çay ikramıyla ziyaret sona erdi.