17 Ekim 2018
2018 TÜRKİYE KUPASI YARIŞLARI’NDA BELEDİYE SPOR KULÜBÜMÜZDEN BÜYÜK BAŞARI

18 Temmuz 2018 190

Türkiye Kano Federasyonun 2018 faaliyet programında yer alan Akarsu Slalom Türkiye Kupası Yarışları yapıldı.

Türkiye Kano Federasyonun 2018 faaliyet programında yer alan 16-17 Temmuz  2018 tarihlerinde Rize/Ardeşen’de yapılan a Akarsu Slalom Türkiye Kupası Yarışları’nda Yusufeli Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları İlhan DEMİRDAŞ, Melih Can AKDUMAN, Emir TOPRAK, Mustafa Arda ACAR, Furkan POLAT, Şevket KAYA, Mehmet Ali KÖSE, Enes TOKGÖZ, Mustafa AKSU, Okan ÇELİK, Samet HODLİOĞLU, Osman SEZER, Muhammet Efe EĞİLMEZ ve Gamze POLAT katıldı.  Yusufeli Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Genç Erkekler K1 Kategorisinde; 1 altın, 1 gümüş, 1 bronz, Büyük Bayanlar K1 Kategorisinde; 1 altın, Genç Erkekler C1 Kategorisinde; 1 bronz, Yıldız Erkekler K1 Kategorisinde;  1 gümüş, Yıldız Erkekler C1 Kategorisinde; 1 bronz olmak üzere toplamda yedi madalya ve 3 kupayla Akarsu Slalom 2018 Türkiye Kupası Yarışları’nda en fazla madalya ve kupa olan kulüp oldu.

Büyük Erkekler K1 Kategorisinde; Yusufeli Turizm. Doğa ve Su Sporları Kulübü’nden Yusuf Emir ERTEK birinci, Rize Adrenalin Doğa Sporlar Gençlik Spor Kulübü’nden Tarık TUĞCU ikinci, Artvin Gençlik Merkezi Kültür Sanat Ve Spor Kulübü’nden Hasan Berk TOPRAK üçüncü oldu.

Genç Erkekler K1 Kategorisinde; Yusufeli Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nden Mustafa Arda ACAR birinci, Okan ÇELİK ikinci, Mustafa AKSU üçüncü oldu.

Büyük Erkekler C1 Kategorisinde:, RİZE Adrenalin Doğa Sporlar Gençlik Spor Kulübü’den Murat ÇİFTÇİ Birinci , Rize Adrenalin Doğa Sporlar Gençlik Spor Kulübü’nden Sergen Ümit DEMİRCİ ikinci, Yusufeli Turizm. Doğa ve Su Sporları Kulübü’nden Atakan ALKAN üçüncü oldu.

Büyük Bayanlar C1 Kategorisinde; Rize Adrenalin Doğa Sporlar Gençlik Spor Kulübü  Kader KORKMAZ birinci olu.

Büyük Bayanlar K1 Kategorisinde; Yusufeli Belediyesi Gençlik Spor Kulübü’nden  Gamze POLAT birinci oldu.

Genç Erkekler C1 Kategorisinde;  Artvin Gençlik Merkezi Kültür Sanat ve Spor Kulübü’nden Dursuncan KARADUMAN birinci, ÇAYKUR SPO KÜLÜÜBÜ nün Reşat CEYHUN HAPELOĞLU ikinci, Yusufeli Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nden Melihcan AKDUMAN üçüncü oldu.

Yıldız Erkekler K1 Kategorisinde;  Hacettepe Spor Kulübü’nden  Bahadır KARADUMAN birinci, Yusufeli Belediyesi Gençlik Spor Kulübü’nden  Furkan POLAT ikinci, Rize Adrenalin Doğa Sporlar Gençlik Spor Kulübü’den Kamil KAÇAR üçüncü oldu.

Yıldız Erkekler C1 Kategorisinde; Rize Adrenalin Doğa Sporlar Gençlik Spor Kulübü’den Muhammet USTA birinci,  Kerem Ali ERKAN ikinci, Yusufeli Belediyesi Gençlik Spor Kulübü’nden Furkan POLAT üçüncü oldu.

Akarsu Slalom Türkiye Kupası Yarışlarından sporcuları yalnız bırakmayan Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp AYTEKİN, sporcuları tebrik ederek başarılar diledi.

Kafile başkanı olarak Yusufeli Belediyesi spor sorumlusu Mehmet TÜYLÜ’nün katıldığı şampiyonada antrenör olarak Emre YILMAZ ve Büşra DAĞCI bulundu.